Resultat / Kommande starter

Femma på Gävle

I Tisdags tävlade Yatzina Å. med Ulrika i sulkyn och blev 5a på tiden 1.19,9 2160. Yatzina Å. gjorde ett bra lopp, banan var något tung och hon fick gå ute i spåren i sista sväng med punktering på sulkyn. Vi är nöjda med hennes prestation och hoppas hon har hittat tillbaka till sin form. 

Nästa vecka startar Xantippa Å. på Eskilstuna och Zarah Zolide på Solvalla. 

17/11-16

Seger på Solvalla

Vilken dag det blev igår! Zarah Zolide, som var helt bortglömd i spelet, gick och vann lärlingsloppet på Solvalla med Ida i sulkyn på fina tiden 1.14,8 2140 a. 
Vidare till Gävle hade stallet två hästar till start. Ava Å. som blev 4a med krafter kvar 18,1 2140 a. Yatzina Å. blev det tyvärr inga pengar för trots en bra prestation på tiden 1.15,7 2140 a.

Vi började veckan med två starter på Solvalla i tisdags, Xantippa Å. blev opl på tiden 1,16,3 2140 a med Lukas Svedin. Alfons Å. blev också opl på tiden 1.17,5g 2140 a med Ulrika i sulkyn.

Dubbel trea på Örebro

Ida räddade dagen på Örebro med sina två styrningar. Alfons Å. blev trea och fick gå med jänkarvangn och norskt huvudlag och det var ett bra koncept på tiden 1.17,1.
Zarah Zolide blev också trea och fick gå ute i spåren sista 500m och gjorde det bra på tiden 1.16,1.
Lukas dag blev två galopper med Boras Å. och Ava Å. 

Dubbelseger på Lindesberg

I söndags hade vi fyra hästar till start på Lindesberg.
Ida och Lukas Svedin turades om att köra de fyra hästarna. Dagen inleddes med en fjärdeplats med Ava Å. Följt av en sjungdeplats med Xantippa Å. I lopp 4 såg Lukas till att det blev ändring i med Zarah Zolide, som tog sin första seger och stallets första för i år. Ida ville inte vara sämre, så med en bra avslutning med Yatzina Å. i lopp 7 säkrade hon dagens andra seger.